Ängsjö slott

Inlägget skrevs: 2008-04-28 klockan: 11:33:05
Förut innan en fest så var jag på killens jobb för att hjälpa till & stänga så vi kunde åka iväg.. då kom hans polare förbi och skulle säga hej.. sen satt ja å berättade om allting vi snackat om här på tråden för min kille.. då sa hans kompis: har du berättat det där som hände i oktober? då frågade jag vad hans kompis menade å då sa min kille att det fanns ett ställe mellan västerås & stockholm som hette änsjö slott.. mitt ute i en kolsvart skog där träden är ihopväxta..

Dom hade tydligen haft tråkigt medans ja jobbat den dagen och tagit bilen och åkt dit 5 killar tillsammans.. de körde in i skogen och hade ALLA lamporna på för att det var så kolsvart i den skogen på väg till slottet.. (i slottet bodde sveriges gamla kung förut och sedan dess har ingen vågat gå in dit p.ga spökrykten)

sen när dom börjar köra in så skriker min killes kompis från baksätet: STANNA! JA PALLAR INTE DET E KOLSVART KOM VI KÖR HÄRIFRÅN! så han som körde bilen tvärbromsar och bilen stängs av.. av sig själv! alla blir skitnojjiga och börjar diskutera om dom ska åka längre in i skogen eller om dom ska vända om för att inte tappa bort vägen..

Medans grabbarna satt å diskuterade om dom skulle köra längre in eller vända om och åka hem så ser dom ett vitt sken på fönstret på höger sida där bak.. alla kollar dit och ser att det står en blond tjej med trasigt ansikte med vit klänning och bagage i händerna och tittar rakt emot dom skitnära fönstret där min kille satt.. (jag måste påpeka att min kille är 2 meter lång å skitstor och brukar aldrig bli rädd för saker) alla började skrika som fan och han som körde bilen gasade sönder bilen så dom for i typ 190 i skogen.. sen så tvärbromsar han igen för att veva ner rutan å kolla om tjejen står kvar efter några meter men HON VAR BORTA och det var kolsvart där igen... efter det åkte dom hem fort som satan men bestämde sej för att åka tillbaka nästa kväll...

Dagen efter när dom ska åka tillbaka är det kolsvart som vanligt där på kvällen och dom kör in utan att stanna tills dom ser slottet.. dom stänger av bilen å sätter på ljuset på deras telefoner för att se något.. sen splittar dom upp sej (IDIOTVARNING!) och alla går åt varsitt håll.. min killes kompis valde att gå till gården framför slottet.. och där ser han 3 vanliga killar sitta å leka.. han blir skitchockad å frågar killarna hur dom hamnade där och vad fan dom gör där mitt på kvällen när det e så kallt vid spökslottet.. dom svarar inte på hans frågor utan säger att dom hade tråkigt å ville leka.. dom var i 12 - 14 årsåldern.. min killes kompis säger att dom ska va försiktiga å frågar om dom vill ha skjuts hem men då skakar killarna bara på huvudet och fortsätter leka med gruset på marken... sen vänder han sig för att gå mot bilen och börjar gå typ i nån minut och sedan vänder han sig och ser att killarna är borta och sakerna dom ritat i gruset inte fanns kvar.. (och om någon rör sig på grus så LÅTER det men han hörde ingenting)

Han ringer dom andra och ber dom mötas vid bilen och går dit själv.. när alla kommit till bilen så sätter dom sej där å sätter på taklampan för att kunna se varann å snacka om det dom upplevt.. men helt plötsligt så ser dom någon tända en lampa på övervåningen i slottet (Som är låst med bommar, lås, staket & galler) och min kille typ hyperventilerade och resten av killarna fick inte fram ett enda ord.. istället så gasar dom som galningar och åker ut på gatan igen..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0