Ny design hos Spökbloggen

Inlägget skrevs: 2009-04-22 klockan: 23:35:24

Ja, som ni nu ser så har jag gjort en ny design här på bloggen. Jag hoppas ni kommer trivas med den lika mycket som jag gör och jag hoppas innerligt att vår gäst bloggare Anna Maria kommer trivas också.

Det blir mycket hoppandes här nu.. haha
Men jag hoppas också på fler berättelser från er så bloggen kan fortsätta framåt istället för att stå still så länge.

Nu är det sängdags för mig, jag kan säga dig efter spökkvällen jag har haft ikväll. Det okända, creepy (tv program) och så fixa denna design så kan jag säga att jag har en klump i magen. Tur att jag inte ligger ensam i vår stooora säng och ja, jag erkänner, jag sover med tvn på. Haha :) Man kan inte vara annat än mänsklig, i alla fall inte jag.

Det är inget fel med det, men visst är det spännande med allt detta?

Sleep tight!

Spöken på tv

Inlägget skrevs: 2009-04-22 klockan: 20:08:05
Nu när det är så långt gap mellan olika historier (eftersom vi sällan får in några tyvärr) så kan jag tipsa er om spöken på tv.

  • Varje onsdag kl 20.00 på tv4+ visas "Det okända"
  • På samma kanal, vid ca 22-23 börjar spökkväll på söndagar, det är flera program  som handlar om det övernaturliga efter varandra. Så ta hem dina närmaste vänner och sitt tätt i soffan för att hänga med.
  • Varje dag på Zone Reality kl 22.45 visas Creepy, där visar de berättelser om hemsökta platser.
Så ta en filt, dra igen persiennerna och sitt i soffan helspänd och glöm inte, låt bli att titta bakom ryggen!

Berättelse

Inlägget skrevs: 2009-04-03 klockan: 19:40:50
Ett gammalt hus i en gammal gammal by
jag, min syrra, min kompis & hennes syrra satt uppe på deras vind på åland i en liten liten by. Deras hus är gammalt. Vi satt på vinden & körde anden i glaset. Vi fyra har känt varann sen barnsben & vi alla kan allt om varandra. Innan vi började med anden i glaset så svär vi alltid på att Inte flytta glaset. Men såhär var det Vi frågade anden vem är du? Då fick vi svaret; kolla i spegeln alla tittade mot spegeln & i spegeln finns det ett foto på deras gammelmormor inne i träkanten av spegeln. Då sprang vi alla ner.
 
Min mamma kommer oxå från samma by, deras mamma oxå. Min morfar berättade för mamma som berättate för mig att tre syskon, en flicka & två pojkar hade gått ut på bryggan där vi har vår båt under somrarna & tävlat vem som kunde spottat längst. De hade gått längre ut & längre ut för att spottet skulle komma så långt som möjligt. Flickan trillade i vattnet & bottnen där är blålera & rätt djupt & flickan kom inte upp, pojkarna sprang iväg dom var rädda för att få skäll. Den här flickan hette Alisa Lundberg. I taket på mina kompisars hus på deras vind i deras gamla hus står det Förlåt Alisa.
litet.blogg.se
RSS 2.0