Små saker kan bli stora efter ett tag?

Inlägget skrevs: 2010-09-27 klockan: 16:31:21


Vi har ganska nyligen flyttat in i en ny lägenhet, allting känns jättebra. Ljust och fint, härlig harmoni och stämning men samtidigt händer små små saker här.

Jag kan inte finna logiska förklaringar. Jag satt i soffan med datorn i knäet, jag var ensam hemma och hör att någonting stöter till sminkbordet.  Det liksom knäppte till och ansiktskrämen som står ute i hörnet av bordet svajde till, det hände två gånger på samma dag.  Jag har försökt "debunka" det, stampa i golvet, gå förbi osv. visst svajar krämtuben men det knäppande ljudet innan då? Begriper inte. Det har inte hänt igen.

Däremot kan man höra att någonting ramlar på nätterna, det hade varit helt logiskt om jag precis varit där och flyttat omkring och den på naturligt vis ramlar ner men inte då man inte är där?

Även idag hände något, jag satt på samma plats idag, i soffan med datorn i knäet, jag höde att någonting rörde på sig precis bredvid mig men jag kunde inte se det.

Det måste ha varit något vid flyttlådorna som står i hörnet, men just vilket objekt som rörde sig har jag ingen aning om. Allting som händer försöker jag hitta en logiskt förklaring till, för jag är inte den som hör något och direkt tror att det är något övernaturligt, då skulle nog det spöka överallt ;)

Detta är ju som småsaker och jag tror att många har väldigt svårt att tro att det är någonting övernaturligt, men vem säger att det inte är det? Vem har beviset att det inte finns andar, spöken eller vad man nu vill kalla det? Jag tror själv att många upplever det, men förtränger och glömmer bort, för att de vill inte tro på det.

Vad tror du?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0