True ghoststories

Inlägget skrevs: 2010-12-12 klockan: 19:36:20

(klicka på videon för att se fortsättningen)

När man har lite och göra och söker lite spänning kan man lätt hitta allt möjligt, på youtube finns det bland annat flera kanaler där de erbjuder massvis med videor. Det är ju allt ifrån realityserier till hemmavideor där folk påstår att de fångat något. Vad man själv tror är upp till en själv, jag kan iallafall tycka det är spännande att kika på. Videon uppe är en del av ett avsnitt från en brittisk serie där de återberättar händelser som folk varit med om. Spännande tycker jag. Har man bra kunskap i engelska så finns det egentligen ingenting som hindrar dig, om inte rädsla förstås ;)

Förresten, finns det något speciellt ställe som spökar där du bor? Ett mer välkänt eller någon plats som du tycker fler borde veta om? Vore det inte kul om man kunde läsa lite om olika ställen i närheten av där man bor? Från och med nu kommer en ny kategori lydande i liknande "Ställen som spökar", vill du dela med dig utav någon plats så kommentera och skriv gärna lite historierna bakom dem, vad som sägs.

Postat av: Madde

Har varit med om massor. Sett saker från det jag var barn och ser nästan dagligen någon eller hör.



Värst var det när jag bodde på en gammal avrättningsplats här i stan. Jag kunde vakna på nätterna av att en man stod och stirrade på mig, en gång tog han strypgrepp kring min hals.



Värst var dock en dag när jag skulle laga pannkakor, skulle ta ner mjölet när någon tar tag i arm och sliter ner den, fick en hand som blåmärke över hela den nedre delen av armen. På kvällen såg jag hur en penna ramlade ur mitt pennskrin, la tillbaka den och just då slog fläkten igång, det började surra i helga lägenheten och jag kände hur någon gick runt därinne jätte arg, begav mig till min säng och ser hur mina gardiner börja öppnas och stängas igen, skriker och ringer till min sons pappa att du MÅSTE komma hit och hämta oss, samtalet bryts ringer på hemtelefonen till min mamma och samtales bryts med knaster, sonens pappa kommer och får hämta sonen därinne låter det hemskt, sonens pappa hade varit i Polen på affärsresa och skulle åka hem till honom, av företaget han jobbar åt hade han hyrt en helt ny hyrbil. Bilen vägrar starta och det kommer upp felmeddelanden hela vägen därifrån får vi köra på ettans växel jag säger "dom vill få oss att stanna", när vi kommit utanför bostadsområdet försvinner felmeddelanden och bilen går som en klocka... Jag sa upp lägenheten och flyttade därifrån efter detta.

2010-12-12 @ 20:01:23
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Madde

- Självklart får du publishera och länka till min blogg :) , Det är bara en av dom många saker jag upplevt :) .

2010-12-12 @ 20:12:51
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: linda

ja det gör jag har spökat i vår lägenhet i 6 år. i förra lägenheten såg jag en man vid sovrums dörren. jag fick värsta panik. sen flytta vi sen här spökar det med men i perioder mest på sommaren o lugnt på vinter tid, ingen trott mig men min son sett saker när han var liten. vi sa det var i hans fanatasi men han sa en elak farbro kolla på han o slog han i magen på nätterna o var ledsen. sen en dag förra sommaren min mor sov på soffan då banka någon henne i magen, sen soffan skaka hon trode var jordskalv men sen såg en skugga övanför henne. några sekunder det slutade pga min minsta vakna. jag alltid set skuggor bakom mig,. o känner mig iaktagen. min pappa dog för 15 år sen men aldrig träffat han. det händer ju mkt imitt liv så kan ju vara han som håller koll men jag vet ej.

2010-12-12 @ 20:22:26
URL: http://mina4barn.blogpot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0