Platser som spökar - Först upp Borgvattnet

Inlägget skrevs: 2010-12-13 klockan: 12:00:00

'

Självklart är den första platsen man bör nämna enligt mig är Borgvattnets prästgård, det ligger öster om Östersund en bra bit in i ingenstans, perfekt ställe för detta spöklika hus.

Denna plats är en av sveriges mest kändaste spökhus och har synts i media både i Sverige och i andra länder. Det har medverkat i svenska "Det okända" som tv4+ sänder och även "Ghost hunters International", vilket ha gjort att många andra länder har fått nys om platsen.


Visa större karta 


Jag har länge velat besöka platsen, jag och mina vänner hade bestämt oss att precis innan vi tog studenten så skulle vi åka dit och sova över en natt. Eftersom på sommaren är den tid då det spökar mest. Dock hoppade så många av så vi var tvungen att ringa och avboka och resan blev inställd. Det är något som jag ännu idag ångrar, men nu är vi ju fler med bil och fler möjligheter så kanske man ska samla ihop ett gäng och fara iväg?

Några av de mest kända som man känner till om prästgården är pojken i tavlan, som ibland följer dig med blicken då du passerar, gungstol som kastar dig ur stolen och mycket mer.


Den som vill besöka prästgården kan betala för att få checka in en natt, om man så vågar. Klarar man hela natten så får du även ett diplom som bevis på att du har stannat kvar.

Vågar du? 

Postat av: Zandra

Intressant blogg :)

2010-12-13 @ 19:39:36
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vilken rolig blogg! Kommer defenitivt att fortsätta följa den!



Har hört talas om den där gården flertalet gånger och skulle verkligen vilja kika in och känna efter vad man kan få fram för information om de som uppenbarligen finns kvar där.

2010-12-13 @ 19:39:40
URL: http://angelicats.blogg.se/
Postat av: 已知 Mohammed☆ Al-debis™

hej<3

2010-12-13 @ 19:51:31
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0