Inbrottstjuv spårlöst borta!

Inlägget skrevs: 2010-12-13 klockan: 08:00:00
Jag och min sambo flyttade i somras in i en ny lägenhet, sedan dess har små saker hänt lite då och då. Tidigare har jag nämnt om småsaker som hänt i ett tidigare inlägg, nu är man mer säker på att någonting faktiskt händer här. Det är inte ofta, men tillräckligt för att man ska märka av det.

En natt då jag sov riktigt dåligt hade jag tagit laptopten till sovrummet för att kika på film tills jag somnade, jag hade lagt till flera efter varandra utifall att jag skulle vakna och inte somna om. Jag hade efter en tid somnat till riktigt djupt, plötsligt vaknade jag av att jag hörde ljud från datorrummet. Jag fortsatte att höra ljudet av något som lät som om någon flyttade på datorstolen. Det måste vara en inbrottstjuv tänkte jag, hjärtat slog hårt och snabbt så jag väckte snabbt upp min sambo. Samtidigt som jag väckte min sambo började ljudet avta, som om de hört att vi vaknat och därför håller sig tyst. Jag kunde höra något småljud lite efteråt, som om de försöker så tyst som möjligt släppa tag om stolen och flytta sig från den.

Det jag tyckte var underligt varför en inbrottstjuv skulle ta sig in på 3:e våningen, längst upp i vår byggnad och kliva in på en film står på i sovrummet med ljud på (dörren var öppen). Förmodligen måste det vara en desperat tjuv.


Självklart kunde inte min sambo höra någonting, han fick för sig att jag bara inbillade mig så som han alltid tror att jag gör då jag berättar något. Men denna gång var annorlunda, jag var helt panikslagen och rädd för vad som skulle hände om inbrottstjuven anade att vi visste om deras närvaro. Man kan ju inte bara låtsas som att något som väckt mig på natten inte händer, så jag sa åt honom att jag var helt hundra på att någon var i lägenheten.
- Ring polisen då, svarade han.

Jag kan ju inte ringa polisen om inte någon finns där, vi måste ju kolla. (datorrummet är i rummet intill vårat sovrum, alla dörrar var öppna och det är hyfsat lyhört). Sambon klev till slut upp, tände lamporna och tittade igenom lägenheten. Det fanns ingen, ingen förutom oss i lägenheten. Inga tecken på inbrott, dessutom måste man gå förbi vår sovrumsdörr för att ta sig ut ur lägeneten.

Efter denna natt var och är jag helt 100% på att lägenheten är hemsökt, av vad och vem vet vi inte men vi är åtminstone inte ensamma.
Postat av: linda

det e oftas personer som vistas i hemmet mkt som kan märka saker osv. tex min sambo e aldrig hemma på veckorna pga han e hemma när han e hemma händer det apsolut inget. tyst som en grav. men så fort han går märker vi andra det. vårat spöke eller andrar stör inte mig. men mina gäster stör dom eller min mor. men jag märker ändå skuggor o saker typ fotsteg osv. aldrig set föremål flytta sig då hade jag nog tagit resväskan direkt. så länge de ej stär e det ok. men stör dom så kan man ej bo kvar. i början störde de mina barn o jag blev förbanad o sa ge fan i mina barn o det hjälpte. men de kom tillbaka. men de stör dom aldrig nu.

2010-12-13 @ 19:42:30
Postat av: Spökbloggen - Sanna upplevelser samlade

*******************************

- Linda

Ja, men mest för att sambon inte vill tro så tror han inte på det även fast han varit med om något så försöker han hitta en logisk förklaring.

*******************************

2010-12-13 @ 19:46:50
URL: http://spokbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0