Berättelse

Inlägget skrevs: 2009-06-06 klockan: 22:55:36
Jag och en kompis var på praktik i Gällivare, och då träffade några tjejer där. Dom berättade för oss att det spökade på övervåningen i lokalen, och vi hade bara märkt lite smågrejer, men inga större händelser.

Vi bestämde oss att köra anden i glaset en kväll vi gjorde spelplanen, och längst upp skrev vi vila i frid och r.i.p för respektens skull. Anden blev genast aktiv. I början så svarade den bra på frågor, sen när en tjej skulle fråga om något så for den upp på vila i frid. Alla greps av panik och sprang ut. Sen gick vi in igen för att avsluta spelet. Vi frågade gång på gång om vi fick avsluta, men den sa nej ungefär 3 gånger. Sen vart en tjej förbannad och skrek i glaset att vi skulle få sluta. Då for den upp på vila i frid igen, och vi bestämde oss att bränna upp spelplanen och slå sönder glaset.

Allt gick bra efteråt men självklart så var det lite aktivare på övervåningen. Jag undrar fortfarande om det var samma person i början som på slutet, eller om det kom en annan.

ankstjarteverywhere.blogspot.com
Postat av: Wictoria Lind

fettfin blogg=)

2009-06-11 @ 01:27:00
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Wictoria Lind

hallå, det står meny meny meny meny längst upp på sidan och sen valfritt osv

2009-06-11 @ 01:27:23
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Wictoria Lind

Du kan nu vara med i min andra omgång utav tävlingen Veckans Blogg! Nu ännu bättre, alla får länkningar men till finalen så får alla en printscreen. :) Och anledningen till att jag skickar detta till dig är för att du har en fin blogg, kommenterat på min blogg innan eller att du varit med i första omgången! KRAM :D

2009-06-21 @ 14:25:41
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Isabel

Vill du diskutera andar och sådant, besök www.levailjuset.ning.com

2009-06-28 @ 20:38:02
URL: http://iissabel.blogg.se/
Postat av: danne

spännande, själv har ja testat det några gånger men det ha aldrig fungerat. kan du inte lägga upp exakt hur man gör?? :)

2009-08-18 @ 19:33:07
URL: http://lasinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0